Njoftime


E enjte, 29 dhjetor 2011, ora 10:00, Salla 4

KOMISIONI PËR MUNDËSI TË BARABARTA TË FEMRAVE DHE MESHKUJVE

Propozim i rendit të ditës:

1. Nënshkrimi i Memorandumit për bashkëpunim me institucionet dhe organizatat për mbrojtje nga diskriminimi. 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.