Njoftime


E martë, 27 dhjetor 2011, ora 10:00, Salla 3

KOMISIONI PËR PUNË DHE POLITIKË SOCIALE

(e filluar më 22.12.2011) (vazhdim i parë)

Rendi i ditës:

...

3. Propozim-ligj për plotësimin e Ligjit për sigurim pensional dhe invalidor - leximi II;

4. Propozim-ligj për pagesë të pensioneve dhe kompensimeve pensionale nga sigurimi pensional me financim kapital - leximi II;

 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.