Njoftime


E mërkurë, 21 dhjetor 2011, ora 10:00, Salla 4

KOMISIONI PËR SISTEM POLITIK DHE MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE

Propozim i rendit të ditës:

1. Propozim-ligj për plotësimin e Ligjit për letërnjoftim - leximi II.  

Propozimi i rendit të ditës plotësohet me:

1. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për vlerësim, me procedurë të shkurtuar - leximi II;

2. Propozim-ligj për plotësimin e Ligjit për ndihmën juridike falas, me procedurë të shkurtuar - leximi II.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.