Njoftime


E hënë, 18 korrik 2011, ora 14:00, Salla 4

KOMISIONI PËR SISTEM POLITIKË DHE MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE

Propozimi i rendit të ditës:

1. Raport vjetor për punën e Drejtorisë për Mbrojtjen e të Dhënave Personale për vitin 2010.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.