Njoftime


E mërkurë, 21 dhjetor 2011, ora 10:00, Salla 3

KOMISIONI PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

(e filluar më 12.10.2011)(vazhdim i parë)

Rendi i ditës:

...

3. Propozim-ligj për plotësimin e Ligjit për ndërtim - leximi II, i parashtruar nga deputetët Risto Mançev dhe Dimitar Stevananxhija;

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.