Njoftime


E premte, 23 dhjetor 2011, ora 10:00, Salla 3

KOMISIONI PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

Propozim i rendit të ditës:

1. Propozim-ligj për plotësimin e Ligjit për banim - leximi II;

2. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për ndërtim - leximi II;

3. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për veprimtari radiodifuzive - leximi II;

4. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për komunikime elektronike - leximi II;

5. Programi vjetor për punën e Agjencisë për Komunikime Elektronike për vitin 2012;

6. Programi vjetor për punën e Agjencisë së Postave për vitin 2012.   

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.