Njoftime


E martë, 27 dhjetor 2011, ora 10:00, Salla 4

KOMISIONI PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

(e filluar më 5.10.2011) (vazhdim i dytë)

Rendi i ditës:

1. Diskutim mbikëqyrës me temë: "Zbatimi i politikës për implementim të Ligjit për ndërtim, Ligjit për procedurë të përgjithshme administrative dhe Ligjit për mbikëqyrje inspektuese për kompleksin banesor - afarist Kosmos".

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.