Njoftime


E martë, 27 dhjetor 2011, ora 14:00, Salla 4

KOMISIONI PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

(e filluar më 23.12.2011) (vazhdim i dytë)

Propozim i rendit të ditës:

...

3. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për veprimtari radiodifuzive - leximi II;

4. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për komunikime elektronike - leximi II;

5. Programi vjetor për punën e Agjencisë për Komunikime Elektronike për vitin 2012;

6. Programi vjetor për punën e Agjencisë së Postave për vitin 2012.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.