Njoftime


Pas mbarimit të Mbledhjes së 20-të vazhdon Mbledhja e 19-të e

KOMISIONIT JURIDIK LIGJVËNËS

(e filluar më 23.12.2011) (vazhdim i parë)

Rendi i ditës:

...

2. Propozim-ligj për plotësimin e Ligjit për sigurim pensional dhe invalidor - leximi II;

3. Propozim-ligj për pagesë të pensioneve dhe kompensimeve pensionale nga sigurimi pensional me financim kapital - leximi II.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.