Njoftime


Pas mbarimit të Mbledhjes së 19-të vazhdon Mbledhja e 20-të e

KOMISIONIT JURIDIK LIGJVËNËS

Propozim i rendit të ditës:

1. Propozim-ligj për plotësimin e Ligjit për banim - leximi II;

2. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për ndërtim - leximi II;

3. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për veprimtari radiodifuzive - leximi II;

4. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për komunikime elektronike - leximi II.

Propozimi i rendit të ditës plotësohet me:

1. Propozim-ligj për shndërrim të kërkesave debitore të Republikës së Maqedonisë në bazë të taksave publike në depozitë të përhershme në shoqërinë SHA për hulumtim, projektim, prodhim dhe ndërtim të objekteve industriale energjetike me përgjegjësi të plotë EMO Ohrid, me procedurë të shkurtuar; 

2. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për kontribute nga sigurimi i detyrueshëm social, me procedurë të shkurtuar.  

  

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.