Njoftime


E mërkurë, 28 dhjetor 2011, ora 13:50 - 14:30, Salla "Boris Trajkovski"

MBAJTJA E MBLEDHJES TEMATIKE TË PUNËS ME SHEFAT E PËRFAQËSIVE DIPLOMATIKE - KONSULLORE TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

- Takim me z. Trajko Veljanoski, kryetar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë dhe përfaqësuesit e Komisionit për Politikë të Jashtme të Kuvendit.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.