Njoftime


E martë, 26 korrik 2011, ora 11.00, Salla 4

MBLEDHJA E DYTË E KOMISIONIT PËR FINANCIM DHE BUXHET

Mbledhja nr. 2  e Komisionit për Financim dhe Buxhet, e filluar më  26.07.2011 në ora 11:00

Rendi i ditës:

1. Raport vjetor i Entit Shtetëror për Revizion për vitin  2010 godina;

2. Raport vjetor për punën e Agjencisë për supervizion të sigurimit për vitin 2010;

3. Raport financiar i Agjencisë për supervizion të sigurimit për vitin 2010;

4. Raport vjetor i Agjencisë për supervizion të sigurimit për gjendjen dhe qarkullimet e tregut të sigurimit në Republikën e Maqedonisë për vitin 2010;

5. Plan financiar i Agjencisë për supervizion të sigurimit të Republikës së Maqedonisë për vitin 2011.


 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.