Njoftime


E enjte, 14 korrik 2011  , ora 11:00, Salla 4

MBLEDHJA E PARË E KOMISIONIT PËR SISTEM POLITIKË DHE MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE 

Rendi i ditës:  

1. Raport vjetor për punën e Drejtorisë për Mbrojtjen e të Dhënave Personale për vitin 2010;
 
2. Raport vjetor i Komisionit për mbrojtjen e të drejtës për qasje të lirë te informatat me karakter publikë për vitin 2010; 
 
3. Raport vjetor për punën e Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit në vitin 2010;  
 
4. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për përdorim të flamujve të bashkësive në Republikën e Maqedonisë, me procedurë të shkurtuar  - leximi II; 

I parashtruar nga:  Talat Xhaferi, Ermira Mehmeti, Vjollca Mehmeti Nuredini, Dëshira Imeri, Arben Labenishta, Rexhail Ismaili, Suzana Saliu, Irfan Deari, Rafet Muminoviq, Amdi Bajram
 
5. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për përdorimin e gjuhës që e flasin së paku 20% nga qytetarët në Republikën e Maqedonisë dhe në njësitë e vetëadministrimit lokal, me procedurë të shkurtuar – leximi II;

I parashtruar nga:  Talat Xhaferi, Ermira Mehmeti, Rexhail Ismaili, Vjollca Mehmeti Nuredini, Arben Labenishta, Dëshira Imeri, Behixhudin Shehabi, Irfan Deari, Rafet Muminoviq, Amdi Bajram 
 
6. Propozim-ligj për ndryshimin e plotësimin e Ligjit  për Këshillin Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë, me procedurë të shkurtuar - leximi II; 
 
7. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për Këshillin e Prokurorëve Publikë të Republikës së Maqedonisë, me procedurë të shkurtuar - leximi. 

 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.