Njoftime


E martë, 26 korrik 2011, ora 11.00, Salla 3

MBLEDHJA E TRETË E KOMISIONIT PËR SISTEM POLITIKË DHE MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE

Mbledhja nr. 3 e Komisionit për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive, e filluar më 26.07.2011 në ora 11:00

Rendi i ditës:

1.   Raport vjetor për punën e Këshillit shtetëror për parandalimin e delikuencës të të miturve për vitin 2010

 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.