Njoftime


E mërkurë, 28 dhjetor 2011, ora 10:00, Salla 4

MBLEDHJA NR. 13 E KOMISIONIT PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

(e filluar më 23.12.2011)(vazhdim i dytë)

Rendi i ditës: 

...

3. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për veprimtari radiodifuzive - leximi II;

4. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për komunikime elektronike - leximi II;  

5. Programi vjetor për punën e Agjencisë për Komunikime Elektronike për vitin 2012;  

6. Programi vjetor për punën e Agjencisë së Postave për vitin 2012. 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.