Njoftime


E mërkurë, 28 dhjetor 2011, ora 14:00, Salla 3

MBLEDHJA NR. 20 E KOMISIONIT JURIDIK LIGJVËNËS

(e filluar më 23.12.2011)(vazhdim i parë)

Rendi i ditës: 

... 

2. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për veprimtari radiodifuzive - leximi II;

3. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për komunikime elektronike - leximi II. 

 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.