Njoftime


E mërkure, 21 dhjetor 2011, ora 14:00, Salla solemne

NDARJA E ÇMIMIT SHTETËROR "MITO HAXHI VASILEV JASMIN"

Më 21 dhjetor 2011 (e mërkurë), në Sallën solemne të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, në ora 14:00, Këshilli për ndarjen e çmimit shtetëror "Mito Haxhi Vasilev Jasmin" për vitin 2011 për realizimet në sferën e publicistikës dhe gazetarisë me interes të Republikës së Maqedonisë.

Çmimi shtetëror "Mito Haxhi Vasilev Jasmin", për realizimin në sferën e publicistikës, i ndahet Tina Ivanova Bejkov, publicist. 

Çmimi shtetëror "Mito Haxhi Vasilev Jasmin", për realizimin në sferën e gazetarisë, i ndahet Dragan Antonovskit dhe Predrag Dimistrovskit, gazetarë.  

 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.