Njoftime


E shtunë, 25 qershor 2011, ora 12,00, Salla 1

SENCA E PARË KONSTITUTIVE  E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

Propozim  rendi i ditës:

1. Zgjedhja e kryetarit dhe anëtarëve të Komisionit Verifikues të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë;

2. Verifikimi i mandateve të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë;

3. Zgjedhja e kryetarit, zëvendëskryetarit, anëtarëve dhe zëvendësve të tyre të Komisionit për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë; 

4. Zgjedhja e Kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë.

 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.