Njoftime


E mërkurë, 6 korrik 2011, ora 12:00, Salla1

SEANCA E DYTË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË 

Propozimi i rendit të ditës:

1. Propozim-vendim për përcaktimin e numrit të nënkryetarëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë;

2. Propozim-vendim për themelimin e trupave të përhershëm punues të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, i parashtruar nga deputetët Ilija Dimovski, Imer Aliu, Silvana Boneva, Igor Ivanovski, Goran Misovski, Talat Xhaferi dhe Rejhan Durmishi;

3. Propozim-vendim për themelimin e delegacioneve, grupeve të deputetëve dhe formave të tjera të realizimit të bashkëpunimit ndërkombëtar të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, i parashtruar nga deputetët Ilija Dimovski, Silvana Boneva,  Igor Ivanovski, Imer Aliu, Goran Misovski, Talat Xhaferi dhe Rejhan Durmishi;

4. Propozim-vendim për ndryshimin e Vendimit për themelimin e Këshillit Nacional për Eurointegrime, i parashtruar nga deputetët Ilija Dimovski, Silvana Boneva,  Igor Ivanovski, Imer Aliu, Goran Misovski, Talat Xhaferi dhe Rejhan Durmishi.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.