Njoftime


E hënë, 18 korrik 2011, Ora 11:00, Salla 1

SEANCA E PESTË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 13. 7.2011) (vazhdimi i dytë)

Rendi i ditës:

...

4. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për përdorimin e flamujve të bashkësive në Republikën e Maqedonisë, me procedurë të shkurtuar;
I parashtruar nga: Talat Xhaferi, Ermira Mehmeti, Vjollca Mehmeti-Nuredini, Dëshira Imeri, Arben Labenishta, Rexhail Ismaili, Suzana Saliu, Irfan Deari dhe Rafet Muminoviq;

5. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për veprimtari radiodifuzive, me procedurë të shkurtuar;
I parashtruar nga: Vlladimir Gjorçev, Svetllana Jakimovska, Sillvana Boneva, Aleksandar Nikolloski, Aleksandar Spasenovski, Kosana Nikoliq-Mazneva dhe Ilija Kitanovski.

6. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Këshillin Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë, me procedurë të shkurtuar;

7. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për Këshillin e Prokurorëve Publikë të Republikës së Maqedonisë, me procedurë të shkurtuar;

8. Propozim-ligj për plotësimin e Ligjit për mbrojtje nga pirja e duhanit, me procedurë të shkurtuar.


 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.