Njoftime


E premte, 23 dhjetor 2011, ora 12:00, Salla1

SEANCA E TREMBËDHJETË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 8.11.2011) (vazhdim i katërt)

Rendi i ditës:

...

24. Propozim-ligj për realizimin e Buxhetit të Republikës së Maqedonisë për vitin 2012, me procedurë të shkurtuar;

25. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për buxhete, me procedurë të shkurtuar.


 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.