Njoftime


E enjte, 22 dhjetor 2011, ora 10:15 - 10:45, Salla e Qeverisë

VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMISIONIT LIGJVËNËS TË KUVENDIT POPULLOR TË REPUBLIKËS SË SERBISË, NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË

- Takim me z. Trajko Veljanoski, kryetar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë.

Ora 11:00 - 13:00, Salla e Qeverisë

- Takim me z-nj. Bllagorodna Duliq, kryetare e Komisionit Juridik Ligjvënës dhe anëtarët e Komisionit.

Ora 13:05 - 13:50, Salla e Qeverisë

- Takim me z. Dragisha Miletiq, kryetar i Grupit Parlamentar të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me parlamentin e Republikës së Serbisë dhe anëtarët e grupit parlamentar.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.