Njoftime


E mërkurë, 27 korrik 2011

Vizitë e z. Stefano Sanino, drejtor i Direktoratit të Përgjithshëm për Zgjerim

09,30-09,45, Salla e Ohrit

- Takim me z. Trajko Veljanoski, Kryetar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë

09,45-10,30, Salla Kushtetuese

- Takim me z. Trajko Veljanovski, Kryetar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë; z-nj. Svetllana Jakimovska, nënkryetare e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë; z-nj. Suzana Saliu. nënkryetare e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë; z. Jani Makraduli, nënkryetar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë; z.  Talat Xhaferi. Koordinator i Grupit Parlamentar të BDI-së; z. Igor Ivanovski, koordinator i Grupit Parlamentar të LSDM-së; z. Imer Aliu, koordinator i Grupit Parlamentar të PDSH-së; z. Goran Misovski, koordinator i Grupit parlamentar të PRSD-së dhe PL-së; z. Rejhan Durmishi, koordinator i Grupit Parlamentarë PAE-së dhe LS-së; z. Hajrulla Misini, Kryetar i Komisionit për Çështje Evropiane i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë dhe z. Antonio Milloshoski, Kryetar i Komisionit për Politikë të Jashtme i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.