KUVENDI I REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË VERIUTE enjte, 20 janar 2011, ora 11:00, Salla e Qeverisë

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EKONOMIKE

Propozimi i rendit të ditës:

1. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për shoqëritë tregtare – leximi I,

2. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për mbrojtjen e konsumatorëve – leximi I.

a

Na ndiqni në:

Click