Njoftime


E enjte, 7 prill 2011, ora 14:00, Salla 4

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EVROPIANE

Propozimi i rendit të ditës:

1. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Kodit penal, me procedurë të shkurtuar;

2. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për siguri të prodhimeve, me procedurë të shkurtuar.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.