Njoftime


E martë, 11 janar 2011, ora 11:00, Salla “Boris Trajkovski”

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EVROPIANE

Propozimi i rendit të ditës:

1. Program dhe prioritete për punën e Kryesisë së Republikës së Hungarisë me Unionin Evropian, për periudhën janar-qershor 2011, të prezantuara nga ambasadori i Republikës së Hungarisë në Republikën e Maqedonisë, Ekselenca e Tij. Ferenc Kekeshi.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.