Njoftime


E mërkurë, 12 janar 2011, ora 11:00, Salla 3

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EVROPIANE

Propozimi i rendit të ditë:

1.  Propozim-ligj për ratifikimin e Marrëveshjes ndërmjet Qeverisë së Republikës së Maqedonisë dhe Qeverisë së Republikës së Sllovenisë për bashkëpunim në fushën e mbrojtjes nga fatkeqësi të tjera dhe natyrore ; 

2. Propozim-ligj për ratifikimin e Marrëveshjes ndërmjet Qeverisë së Republikës së Maqedonisë dhe Qeverisë së Republikës së Kroacisë për bashkëpunim në mbrojtjen nga katastrofat natyrore dhe teknike-teknologjike.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.