KUVENDI I REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË VERIUTE martë, 25 janar 2011, ora 10:00, Salla „Boris Trajkovski“

KOMISIONI PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

(e filluar më 24.01.2011) (vazhdimi i parë)

Propozimi i rendit të ditës:

...

14. Propozim-ligj për veprim me objekte të paligjshme – leximi I;

 

...

a

Na ndiqni në:

Click