Njoftime


E enjte, 14 prill 2011, ora 14:00, Salla 3

MBLEDHJA NR. 104 E KOMISIONIT PËR FINANCIM DHE BUXHET

Rendi i ditës:

1. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për akciza, me procedurë të shkurtuar – leximi II.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.