KUVENDI I REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË VERIUTE hënë, 10 janar 2011, ora 12:00, Salla 1

SEANCA E NJËQINDETRIDHJETËETRETË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

- Në Seancë Kuvendi do ta shënoj 20-të vjetorin nga mbajtja e Seancës së parë konstituive të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë pas përfundimit të zgjedhjeve të para shumëpartiake në Republikën e Maqedonisë së pavarur dhe sovrane, e mbajtur më 8 janar 1991. 

a

Na ndiqni në:

Click