Njoftime


E martë, 18 dhjetor 2012, ora 11:00, Salla e Ohrit

DHËNIE E DEKLARATËS SOLEMNE

Zonja Jelica Kërstevska, anëtare e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë, z. Vllatko Samarxhiski, anëtar i Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë, z-nj. Aleksandra Zafirovska, anëtare e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë, z-nj. Mirjanka Gocevska Stefanovska, anëtare e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë dhe z-nj. Meri Dika Georgievska, anëtare e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë, para kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, do të japin deklaratë solemne.

Ftohen kameramanët dhe fotoreporterët ta shënojnë ngjarjen. 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.