Njoftime


E enjte, 20 dhjetor 2012, ora 14:00, Salla e Komisionit Kushtetues

KOMISIONI JURIDIK-LIGJVËNËS 

Propozim i rendit të ditës:

1. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për letra me vlerë - leximi I; 
 
2. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për të huaj - leximi I;  

3. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për mbrojtje të natyrës - leximi I;   

4. Propozim-ligj për ratifikimin e Marrëveshjes për bashkëpunim financiar ushtarak ndërmjet Qeverisë së Republikës së Maqedonisë dhe Qeverisë së Republikës së Turqisë dhe Protokollit për zbatim të mbështetjes financiare ndërmjet Qeverisë së Republikës së Maqedonisë dhe Qeverisë së Republikës së Turqisë; 

5. Propozim-ligj për ratifikimin e Protokollit të Tetë Plotësues të Kushtetutës së Lidhjes Postare Botërore.  

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.