Njoftime


E martë, 10 janar 2012, ora 14:00, Salla 3

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EVROPIANE

Propozim i rendit të ditës:

1. Propozim-ligj për ratifikimin e Memorandumit për mirëkuptim ndërmjet Republikës së Maqedonisë dhe Unionit Evropian për pjesëmarrje të Republikës së Maqedonisë në Instrumentin Financiar për mbrojtje civile dhe Mekanizmin për mbrojtje civile të Bashkësisë;

2. Propozim-ligj për ratifikimin e Marrëveshjes për bashkëpunim ndërmjet Qeverisë së Republikës së Maqedonisë dhe Këshillit të ministrave të Republikës së Shqipërisë në kontekst të procesit të aderimit në Unionin Evropian.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.