Njoftime


E enjte, 13 dhjetor 2012, ora 10:00, Salla3

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EVROPIANE

Propozim i rendit të ditës:

1. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për sigurim të detyrueshëm pensional me financim kapital - leximi I. 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.