Njoftime


E hënë, 23 janar 2012, ora 14:00, Salla 3

KOMISIONI PËR MBIKËQYRJE TË PUNËS SË DREJTORISË PËR SIGURI DHE KUNDËRZBULIM DHE AGJENCISË PËR ZBULIM

Propozim i rendit të ditës:

1. Propozim-raport për punën e Komisionit për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe Agjencisë për Zbulim për vitin 2011;

2. Çështje dhe propozime rrjedhëse.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.