Njoftime


E mërkurë, 25 janar 2012, ora 10:00, Salla3

KOMISIONI PËR SISTEM POLITIK DHE MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE

Propozim i rendit të ditës:

1. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për dekorata dhe mirënjohje të Republikës së Maqedonisë - leximi II.

Propozimi i rendit të ditës plotësohet me:

1. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për nëpunës shtetërorë - leximi II;

2. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për nëpunës publikë - leximi II.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.