Njoftime


E enjte, 12 janar 2012, ora 10:00, Salla 3

KOMISIONI PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

Propozim i rendit të ditës:

1. Propozim-ligj për shpallje të lokalitetit "Ezerani" në Liqenin e Prespës për park të natyrës - leximi I;

2. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për rrugë publike - leximi I;

3. Propozim-ligj për plotësimin e Ligjit për aviacion - leximi I. 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.