Njoftime


E martë, 24 janar 2012, ora 10:00, Salla 3

KOMISIONI PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

Propozim i rendit të ditës:

1. Propozim-ligj për shpalljen e lokalitetit "Ezerani" në Liqenin e Prespës park natyror - leximi II;

2. Propozim-ligj për plotësimin e Ligjit për aviacion - leximi II;

3. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për rrugë publike - leximi II.

Propozimi i rendit të ditës plotësohet me:

1. Statuti i Agjencisë së Postave - faza I. 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.