Njoftime


E mërkurë, 19 dhjetor 2012, ora 12:00, Salla 3

MBLEDHJA NR. 21 E KOMISIONIT PËR MBROJTJE DHE SIGURI

Propozim i rendit të ditës:

1. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për të huaj - leximi I.

 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.