Njoftime


E premte, 28 dhjetor 2012, ora 10:00, Salla 3

MBLEDHJA NR. 22 E KOMISIONIT PËR MBROJTJE DHE SIGURI

Propozim i rendit të ditës:  

1. Propozim-vendim për dërgimin e pjesëtarëve të Armatës së Republikës së Maqedonisë për pjesëmarrje në operacionin paqësor në Afganistan në përbërje të forcave ndërkombëtare për mbështetje sigurie të Afganistanit - ISAF. 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.