Njoftime


E mërkurë, 19 dhjetor 2012, ora 12:30, Salla 4

MBLEDHJA NR. 27 E KOMISIONIT PËR POLITIKË TË JASHTME

Propozim i rendit të ditës: 

1. Propozim-ligj për ratifikimin e Protokollit të Tetë Plotësues të Kushtetutës së Lidhjes Postare Botërore;

2. Propozim-ligj për ratifikimin e Marrëveshjes për bashkëpunim financiar ushtarak ndërmjet Qeverisë së Republikës së Maqedonisë dhe Qeverisë së Republikës së Turqisë dhe Protokollit për zbatim të mbështetjes financiare ndërmjet Qeverisë së Republikës së Maqedonisë dhe Qeverisë së Republikës së Turqisë. 

 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.