Njoftime


E mërkurë, 19 dhjetor 2012, ora 13:30, Salla "Boris Trajkovski"

MBLEDHJA NR. 43 E KOMISIONIT PËR FINANCIM DHE BUXHET

(e filluar më 19.11.2012)(vazhdim i tetëmbëdhjetë)

Rendi i ditës: 

1. Propozim-buxheti i Republikës së Maqedonisë për vitin 2013. 

 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.