Njoftime


E mërkurë, 19 dhjetor 2012, ora 14:00, Salla 3

MBLEDHJA NR. 43 E KOMISIONIT PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

Propozim i rendit të ditës:

1. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për mbrojtje të natyrës - leximi I.

 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.