Njoftime


E premte, 28 dhjetor 2012, ora 10:30, Salla e Qeverisë

MBLEDHJA NR. 73 E KOMISIONIT JURIDIK LIGJVËNËS

(e filluar më 4.12.2012)(vazhdim i parë)

Rendi i ditës:

1. Propozim-ligj për huamarrje të Republikës së Maqedonisë te Banka Ndërkombëtare për Rindërtim dhe Zhvillim - Banka Botërore sipas Marrëveshjes për hua për Hua të parë programore për politika zhvillimore për konkurrencë, me procedurë të shkurtuar; 

...

3. Propozim-ligj për realizimin e Buxhetit të Republikës së Maqedonisë për vitin 2013, me procedurë të shkurtuar;  

4. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për buxhete, me procedurë të shkurtuar.    

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.