Njoftime


E mërkurë, 25 janar 2012, ora 12:00, Salla1

SEANCA E NJËZETË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 16.1.2011) (vazhdim i gjashtë)

Propozim i rendit të ditës:

...

27. Propozim-ligj për plotësimin e Ligjit për banim - leximi II;

28. Propozim-ligj i plotësuar për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për veprimtari radiodifuzive - leximi II;

29. Propozim-ligj i plotësuar për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për ndërtim - leximi II;

30. Propozim-ligj i plotësuar për plotësimin e Ligjit për letërnjoftim - leximi II, i parashtruar nga deputetët Ilija Dimovski dhe Ilija Kitanoski;

31. Propozim-ligj për plotësimin e Ligjit për ndërtim - leximi II, i parashtruar nga deputetët Risto Mançev dhe Dimitar Stevananxhija;

32. Propozim-vendim për dhënie pëlqimi të Vendimit të Statutit për ndryshimin dhe plotësimin e Statutit të Universitetit "Shën Cirili dhe Metodi" në Shkup;

33. Kërkesë për dhënie interpretimi autentik të nenit 31 të Ligjit për veprim me objekte të ndërtuara pa leje, e parashtruar nga deputeti Gazmend Aliji;

34. Kërkesë për dhënie interpretimi autentik të nenit 128 të Ligjit për ndërtim, e parashtruar nga kryetari i komunës së Gazi babës.

 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.