Njoftime


E martë, 24 janar 2012

VIZITË E ZËVENDËSKRYETARIT TË QEVERISË DHE MINISTËR I PUNËS DHE ÇËSHTJEVE SOCIALE DHE FAMILJES SË REPUBLIKËS SË SLLOVAKISË, Z. JOZEF MIHALL


Ora 14:00-14:30, Kabineti i nënkryetares

- Takim me z-nj. Svetllana Jakimovska, nënkryetare e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë


Ora 14:35-15:05, Salla e Qeverisë

- Takim me z-nj. Sonja Mirakovska, kryetare e Grupit Parlamentar për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Sllovakisë dhe anëtarët


Ora 15:10-15:50, Salla e Qeverisë

- Takim me z-nj. Cvetanka Ivanova, kryetare e Komisionit për Punë dhe Politikë Sociale dhe anëtarët  

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.