Njoftime


E mërkurë, 11 janar 2012

VIZITË ZYRTARE E DELEGACIONIT TË GRUPIT NDËRPARLAMENTAR MAQEDONAS-TURK PËR MIQËSI TË KUVENDIT TË MADH NACIONAL TË REPUBLIKËS SË TURQISË, NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË


Ora 10:00-10:30, Salla e Qeverisë

- Takim me z. Trajko Veljanoski, kryetar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë


Ora 10:40-11:25, Salla e Qeverisë

- Takim me z. Kenan Hasipi, kryetar i Grupit Parlamentar të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Turqisë dhe anëtarët


Ora 11:30-12:00, Salla e Qeverisë

- Takim me z. Aleksandar Nikolloski, zëvendëskryetar i Komisionit për Politikë të Jashtme dhe anëtarët

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.