Njoftime


E enjte, 17 janar 2013, ora 12:00, Salla 3

KOMISIONI JURIDIK LIGJVËNËS 

Propozim i rendit të ditës:

1. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për transport në komunikacionin rrugor - leximi II;

2. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për ujëra - leximi I;

3. Propozim-ligj për marrëveshje për transport në komunikacionin rrugor - leximi I;

4. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për organizata të invalidëve - leximi I;

5. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për punë të jashtme - leximi I;

6. Propozim-ligj për ratifikimin e Marrëveshjes ndërmjet Republikës së Maqedonisë dhe Republikës së Serbisë për ndihmë juridike në lëndë penale dhe civile; 

7. Kërkesë pëlqimi për Vendimin e Statutit për ndryshimin dhe plotësimin e Statutit të Agjencisë për Rregullim të Sektorit Hekurudhor. 
 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.