Njoftime


E mërkurë, 23 janar 2013, ora 10:00, Salla e Komisionit Kushtetues

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EVROPIANE

Propozim i rendit të ditës:

1. Propozim-ligj për studime të mjekësisë dhe ngritje të vazhdueshme profesionale të doktorëve të mjekësisë, me procedurë të shkurtuar - leximi II;

2. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për arsim të lartë, me procedurë të shkurtuar - leximi II;

3. Propozim-ligj për standardin e studentëve, me procedurë të shkurtuar - leximi II. 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.