Njoftime


E premte, 20 dhjetor 2013, ora 10:30, Salla 4

KOMISIONI PËR FINANCIM DHE BUXHET

Propozim i rendit të ditës:

1. Propozim-ligj për garanci të Republikës së Maqedonisë të obligimeve sipas Marrëveshjes financiare për sigurim të huas, të dedikuar për financim të ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme dhe projekteve tjera prioritare - faza IV, që do të lidhet ndërmjet Bankës Investuese Evropiane dhe Bankës Maqedonase për Mbështetje të Zhvillimit, me procedurë të shkurtuar;  

2. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për huamarrje të Republikës së Maqedonisë te Banka për Zhvillim të Këshillit të Evropës sipas Marrëveshjes Kornizë për hua për financim të pjesshëm të Projektit për banim të grupeve të cenueshme sociale, me procedurë të shkurtuar; 

3. Propozim-ligj për huamarrje të Republikës së Maqedonisë te Banka Ndërkombëtare për Rindërtim dhe Zhvillim - Banka Botërore sipas Marrëveshjes për hua për Projektin për zhvillim të shkathtësive dhe inovacioneve, me procedurë të shkurtuar; 

4. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për regjistrim të pagesave me para në dorë, me procedurë të shkurtuar.   

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.